Wij zijn MTB Logistics.

Een goed wagenpark. Op tijd leveren. Duurzaam rijden. Prettig klantcontact. Dit en meer vind je bij MTB Logistics: een bedrijf van Walter te Woerd en Marco te Brake.

Altijd het juiste vervoer dankzij ervaring

Walter en Marco rijden al tientallen jaren als chauffeur op een truck. Zowel in Nederland als daarbuiten. Logisch dat ze weten wat voor jou écht belangrijk is. Namelijk kwaliteit, betrouwbare levertijden en verantwoord rijden. Tijdrijden is dan ook iets waar we erg goed in zijn. We rijden met de nieuwste en modernste vrachtwagens met oplegger en meeneemheftruck voor nationaal en internationaal transport. Voor sneltransport vind je bij ons bovendien de meeste duurzame bus met een laadvermorgen van 1275kg. 

Heb je oog voor het klimaat? We onderzoeken nieuwe manieren van duurzaam, groen goederenvervoer. Zo rijden we al met een bus die in alle milieuzones in Europa mag komen (Euro-6). Daarnaast hebben we een volgsysteem; daarin zien we de precieze locatie van onze wagens, inclusief de tijd van aankomst.

MTB Logistics is duurzaam en staat voor kwaliteit

mtb-logistics_contact_marco-en-walter

Wij lossen problemen op

Loop je vast met vervoerszaken? Wij denken graag mee over oplossingen. Oplossingen die goederen vlug en precies op de juiste locatie brengen. Talloze opdrachtgevers weten dan ook al: als Marco of Walter komt, krijgt je altijd een oplossing waar je blij mee bent. Welke vervoersopdracht je ook hebt, vraag MTB Logistics om een vrijblijvende offerte. Zeker weten dat je tevreden bent over het tarief, de chauffeurs én het vervoer!

02

Met gemak en zekerheid jouw logistieke oplossing.

Goederen veilig én snel transporteren? Ontdek dan hier de zekerheden van MTB Logistics. Van 1 doos tot een complete lading met pallets of andere eenheden. Op- en overslag plus laden, lossen en vervoeren door heel Europa.

03

Veilig transport gebeurt met de juiste wagens.

Voertuigen die tot in de puntjes uitgerust zijn voor het zo veilig en goed mogelijk vervoeren van jouw producten. Ons transport gebeurt snel, veilig en volledig naar jouw wens. Bekijk hieronder ons mooie wagenpark.

Wij zijn Walter en Marco!
Waarmee kunnen we je helpen?

© 2019 - 2024 | MTB Logistics BV - Alle rechten voorbehouden.

Een Patrik Vulic & 730. website.