Veilig transport gebeurt met de juiste wagens.

Welke producten of goederen je ook hebt, vrijwel alles vervoeren we. Van zware lading en voedingsmiddelen tot giftige stoffen en bouwmateriaal. Dit is alleen mogelijk met de juiste uitrusting. Bekijk hieronder een greep uit ons wagenpark.

Enorm hoog meenemen & afleveren

Dankzij onze speciale trailer met meeneemheftruck (kooiaap) komen we op de moeilijkst bereikbare plekken. Qua afleveringshoogte zijn we niet gelimiteerd, we regelen het gewoon. De hoogst mogelijke afmeting vervoeren we dankzij onze megatrailer: een trekker met trailer die tot 3 meter hoogte onder het dak kan laden.

“Bij MTB Logistics profiteer je van de jarenlange chauffeurs- en logistieke ervaring van Walter te Woerd en Marco te Brake’’.

Op tijd. Altijd!

Geregeld een vracht die eigenlijk al op z’n bestemming had moeten liggen? Ontdek dan onze kracht: tijdlevering! Standaard leveren we alles al op tijd. Bij tijdsdruk halen we nóg meer uit de kast om supersnel af te leveren. Als service zetten we goederen dan eventueel zelfs op de juiste plek op de bouwplaats. Dat scheelt mensen en tijd!

Grote (bouw)afmetingen en VCA-VOL

Flinke schuifdeuren, ijzeren platen of andere goederen met een grote afmeting – onze vrachtwagens bieden de mogelijkheid om van de zijkant en via het dak te laden. Hierdoor lukt het vrijwel alles te vervoeren. Bovendien dragen wij het keurmerk VCA-VOL: we transporteren dus veilig naar en op de bouwplaats.

Veilig vervoer gevaarlijke stoffen (ADR)

Giftig, bijtend, ontplofbaar of ontbrandbaar – al dit soort stoffen en goederen vervoeren we met gemak. Veilig en verantwoord. Hiervoor hebben wij het ADR-certificaat én bestaat ons materieel uit aluminium zijkanten; zo loopt de lading én het verkeer het minste risico.

Zware goederen goed gezekerd (code XL)

Beschadigde of verloren lading, jouw nachtmerrie bij transport? Om dat te voorkomen hebben we op maat gemaakte trailers. Daarin zitten onder meer extra zekeringsogen. Sowieso zekeren we de vracht al volgens de zwaarste eisen, code XL; met de extra ogen lukt dat nóg beter.

De speciaal ingebouwde aluminium zijkanten houden de lading bovendien zelfs bij een ongeluk op hun plek. En een extra verzwaard dak en verzwaarde zijkanten maken dat de oplegger altijd stabiel op de weg ligt. Zelfs bij stevige wind. Een prettig idee.

01

Een verlengstuk van uw organisatie.

Een goed wagenpark. Op tijd leveren. Duurzaam rijden. Prettig contact. Vind je dit belangrijk aan een vervoerder? Dit en meer vind je namelijk bij MTB Logistics: een bedrijf van Walter te Woerd en Marco te Brake.

02

Met gemak en zekerheid jouw logistieke oplossing.

Op zoek naar een transportbedrijf dat goederen veilig én snel vervoert? Ontdek dan het gemak en de zekerheden van MTB Logistics. Van 1 pallet tot complete lading – wij laden, lossen en vervoeren producten in heel Europa. Verantwoord en goed.

Wij zijn Walter en Marco!
Waarmee kunnen we je helpen?

© 2019 - 2024 | MTB Logistics BV - Alle rechten voorbehouden.

Een Patrik Vulic & 730. website.