Logistieke dienstverlening waar je blij van wordt

Op welke manier maakt transport het werken binnen en buiten uw bedrijf makkelijker? En wat vind je daarbij belangrijk aan een bedrijf in logistieke dienstverlening? Vertel MTB Logistics uw wensen en wij zorgen dat het in orde komt. Altijd uw goederen op tijd op de juiste plek dankzij de top in expeditie en logistieke dienstverlening.

Wat is logistieke dienstverlening?

Bevoorraden is een ander woord voor logistiek. Dienstverlening is het proces eromheen. Een echte logistieke-dienstverlening-definitie draait dan ook om vervoer en bevoorraden, inclusief de complete organisatie van inplannen en op tijd leveren met de juiste papieren. MTB Logistics is hét gespecialiseerde bedrijf in logistieke dienstverlening voor u.

Bewezen concept succesvolle logistiek dienstverlening

In het rijtje met leveranciers voor logistieke dienstverlening in Europa vind je MTB Logistics in de top. Vooral als het gaat om ons logistiek concept dat qua dienstverlening draait om:

  • op tijd halen & brengen
  • transport naar de moeilijkst bereikbare plekken
  • vervoersafmetingen tot maar liefst 3 meter hoog
  • afleveren zonder hoogtebeperking

Kwestie van uw producten & productie voorop zetten

Met het hierboven genoemde logistiek concept geven wij dienstverlening een nieuwe betekenis. En dat vertaalt zich naar waarde voor bijvoorbeeld uw bouw- of ander project waar leversnelheid en leveren op (steiger)hoogte doorslaggevend zijn.

Tot 3 meter hoog = extra veel tegelijk

Hebt je extra hoge producten te vervoeren? Of extra veel tegelijk? Hiervoor vind je bij ons een megatrailer. Dat is een trekker met bijzonder hoge aanhangwagen van maar liefst 3 meter. Deze hoogste scheelt tientallen centimeters ten opzichte van de gebruikelijke vrachtwagenhoogte van 2,55 of 2,70 meter. Ideaal als uw product net wat groter is. Of als je veel tegelijk wilt vervoeren.

Dankzij de extra ruimte nemen we tot wel 10% meer van uw producten mee. En met de lengte van uw goederen komt het ook goed, want we kunnen met gemak 13,60 meter kwijt in deze megatrailer. Hebt je andere specifieke vervoerswensen? Bekijk hier ons complete wagenpark.

Wel of geen contract logistieke dienstverlening?

Houd je van een extra scherp tarief? Of zit je liever nergens aan vast? Bij MTB Logistics rijden we standaard zonder contract voor onze logistieke dienstverlening; je schakelt ons simpelweg in als je ons nodig hebt. Maak je vaker gebruik van onze logistiek en dienstverlening? Profiteer dan van een lager tarief en sluit een contract af.

Extra snelle logistieke dienstverlening? Doen we ook!

Wil je goederen extra snel geleverd hebben? Denk aan klein materiaal dat nageleverd moet worden. Maak dan gebruik van ons sneltransport. Dankzij onze koeriersdienst kan uw bouw of ander project weer supersnel doordraaien. Ontdek hier meer over ons sneltransport.

Tot de moeilijkste plek geleverd

Of je nu op een bouwplaats, in een Amsterdams grachtenpand of ergens in Europa op de hei geleverd wilt hebben, wij zorgen ervoor. Zelfs tot op de steiger, als dat nodig is. Hiervoor werken we met een speciale kooiaap. Deze kan goederen tot maarliefst 3,6 meter hoog afleveren. Hogere wensen? Dan regelen we een extra kraan en kunnen we zo hoog als jij het wilt. Dat scheelt je weer tijd en mankracht. Dáár wordt je toch blij van?

De mensen achter MTB Logistics

Met MTB Logistics maak je gebruik van de jarenlange chauffeurs- en logistieke ervaring van Walter te Woerd en Marco te Brake. Meer weten over deze drijvende, pardon rijdende, krachten achter ons bedrijf? Check de pagina over ons.

Meer weten?

We kunnen hier nu wel roepen wat onze kracht in logistieke dienstverlening is. Toch is er slechts één manier om die écht aan jou te bewijzen. Daarom nodigen we je uit: leg uw vervoersopdracht of vraag aan ons voor. Dan ontvang je razendsnel de oplossing.

01

Een verlengstuk van jouw organisatie.

Een goed wagenpark. Op tijd leveren. Duurzaam rijden. Prettig contact. Vind je dit belangrijk aan een vervoerder? Dit en meer vind je namelijk bij MTB Logistics: een bedrijf van Walter te Woerd en Marco te Brake.

03

Veilig transport gebeurt met de juiste wagens.

Op zoek naar een transportbedrijf dat goederen veilig én snel vervoert? Ontdek dan het gemak en de zekerheden van MTB Logistics. Van 1 pallet tot complete lading – wij laden, lossen en vervoeren producten in heel Europa. Verantwoord en goed.

Wij zijn Walter en Marco!
Waarmee kunnen we je helpen?

© 2019 - 2024 | MTB Logistics BV - Alle rechten voorbehouden.

Een Patrik Vulic & 730. website.