Goed op- en overslagbedrijf gezocht? Gevonden!

Een betrouwbare plek voor snelle distributie van goederen? Ontdek de opslag en overslag van MTB Logistics, het op- en overslagbedrijf in Eibergen (Achterhoek) op 1 minuut afstand van de N18 (Nieuwe Twenteroute).

Wat is opslag en overslag?

Overslag is simpelweg dat een (distributie)bedrijf goederen verplaatst; bijvoorbeeld uit een magazijn, logistiek centrum, overslagterrein of terminal in een vrachtwagen. En eventueel zelfs in een schip of trein. Opslag is het bewaren van die goederen. Bij opslag en overslag gebeurt dus beide, meestal vanuit één bedrijf georganiseerd.

Op- en overslagbedrijven zijn er genoeg. MTB Logistics is de expert die naast het opslaan van goederen ook de complete distributie en logistieke dienstverlening verzorgt. Met jarenlange ervaring achter het stuur en op de weg zijn goederen hier in goede handen.

Welke vorm van opslag en overslag past bij jou?

Of je nu producten verpakt in dozen of kisten, per baal of op pallets hebt, jouw goederen zijn bij ons welkom. Wij bewaren ze zorgvuldig, droog en vrij van vocht. Ideaal ook wanneer je bijvoorbeeld producten op afroep wilt laten versturen om ze zo nog sneller op de plek van bestemming te krijgen.

Vanuit de opslag en overslag in Eibergen (Achterhoek) regelen we dat jouw producten in Oost-Nederland, de rest van Nederland of zelfs in Europa correct op de juiste plek komen. Maak hiervoor bijvoorbeeld gebruik van ons talent voor tijdrijden via ons sneltransport.

Opslag en overslag als middel voor jouw doel

Combineer onze op- en overslag vooral ook met onze verdere logistieke dienstverlening. Maak bijvoorbeeld gebruik van ons groene wagenpark. Of profiteer van onze praktische vervoersoplossingen voor elk moment. Want vervoer, op- en overslag zijn voor jou geen doel, maar een middel om je doelen te halen. Wij snappen dat. Dat zie je terug in alles wat we voor je doen.

Bekijk onze complete logistieke dienstverlening.

De hoogte in met vervoer

Hebt je extra hoge goederen of grote hoeveelheden te vervoeren producten naar onze op- en overslag? Waar nodig zetten we dan een megatrailer in. Die kan extra veel vervoeren dankzij zijn extreme binnenhoogte van maar liefst 3 meter. Waar andere vrachtwagen stoppen bij 2,55 of 2,70 meter biedt deze trailer hierdoor tot wel 10% meer ruimte in vergelijking met de gebruikelijke wagens.

Qua lengte zitten we standaard al op ruim 13 meter. Dus kom maar op met een maatje meer of pallets extra!


 


 

De hoogte in met afleveren

Wil je dat medewerkers direct met de vervoerde goederen aan de slag kunnen? Zonder tijd te verspillen aan het verplaatsen van het afgeleverde materiaal naar een andere plek op het terrein? Dankzij onze kooiaap komen goederen precies daar waar ze zijn moeten. Ook als dat op hoogte is. Ontdek meer over hoe ons wagenpark je helpt met de juiste vorm van transport.

Wij maken het moeilijk bereikbare bereikbaar

Soms is de plek waar de goederen naartoe moeten moeilijk begaanbaar. Een weg ligt eruit, het is er een grote bouwput of de afleverplaats bevindt zich op een groot grasveld. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Met het grootste gemak rijdt onze kooiaap de belangrijke lading naar waar die zijn moet. Netjes, op tijd en veilig. Vanaf onze op- en overslag in Eibergen (Achterhoek) of vanaf je eigen locatie.

Meer weten over onze opslag en overslag?

Vraag meteen om een vrijblijvend voorstel voor de op- en overslag van jouw goederen. Of bekijk meer informatie over MTB Logistics en bel of mail ons met je vragen. Dan krijgt je snel een reactie.

01

Een verlengstuk van jouw organisatie.

Een goed wagenpark. Op tijd leveren. Duurzaam rijden. Prettig contact. Vind je dit belangrijk aan een vervoerder? Dit en meer vind je namelijk bij MTB Logistics: een bedrijf van Walter te Woerd en Marco te Brake.

03

Veilig transport gebeurt met de juiste wagens.

Op zoek naar een transportbedrijf dat goederen veilig én snel vervoert? Ontdek dan het gemak en de zekerheden van MTB Logistics. Van 1 pallet tot complete lading – wij laden, lossen en vervoeren producten in heel Europa. Verantwoord en goed.

Wij zijn Walter en Marco!
Waarmee kunnen we je helpen?

© 2019 - 2024 | MTB Logistics BV - Alle rechten voorbehouden.

Een Patrik Vulic & 730. website.