Transport: Veel tegelijk en tot op de moeilijkste plek.

Bij de Amsterdamse grachten. Midden op een bouwplaats. Op de hei. Op welke plek je ook iets wilt hebben afgeleverd, MTB Logistics doet het. In heel Europa! Dankzij onze speciale trailer met meeneemheftruck (kooiaap) komen we op de moeilijkst bereikbare plekken. Leveren op hoogtes hoger dan 3,60 meter is geen probleem. Wij regelen het! De hoogst mogelijke afmeting vervoeren we met onze megatrailer: een trekker met trailer met een binnenhoogte van 3 meter!

Op tijd. Altijd!

Geregeld vracht die eigenlijk al op z’n bestemming had moeten liggen? Ontdek dan onze kracht: tijdlevering! Standaard leveren we alles al op tijd. Bij tijdsdruk halen we nóg meer uit de kast om supersnel af te leveren. Als service zetten we goederen dan eventueel zelfs op de juiste plek op de bouwplaats. Dat scheelt mensen en tijd!

Grote bouwafmetingen en VCA-VOL

Flinke schuifdeuren, ijzeren platen of andere goederen met een grote afmeting – onze vrachtwagens bieden de mogelijkheid om van de zijkant te laden. Hierdoor lukt het vrijwel alles te vervoeren. Bovendien dragen wij het keurmerk VCA-VOL: we transporteren dus veilig op en naar de bouwplaats.

Verantwoord voor voedingsmiddelen

Speciaal voor voedingsmiddelen bestaan onze vrachtwagens uit aluminium zijkanten in plaats van hout. Wij mogen daarom voedingsmiddelen vervoeren.

Veilig vervoer gevaarlijke stoffen (ADR)

Giftig, bijtend, ontplofbaar of ontbrandbaar – al dit soort stoffen en goederen vervoeren we met gemak. Veilig en verantwoord. Hiervoor hebben wij het ADR-certificaat én bestaat ons materieel uit aluminium zijkanten; zo loopt de lading én het verkeer het minste risico.

Zware goederen goed gezekerd (Code XL)

Beschadigde of verloren lading, jouw nachtmerrie bij transport? Om dat te voorkomen hebben we op maat gemaakte trailers. Daarin zitten onder meer extra zekeringsogen. Sowieso zekeren we de vracht al volgens de zwaarste eisen, code XL; met de extra ogen lukt dat nóg beter.

s

De speciaal ingebouwde aluminium zijkanten houden de lading bovendien zelfs bij een ongeluk op hun plek. En een extra verzwaard dak en verzwaarde zijkanten maken dat de oplegger altijd stabiel op de weg ligt. Zelfs bij stevige wind. Een prettig idee!

Ervaar ons transport zelf

Wilt je het dus góed geregeld hebben? Dan kom je uit bij MTB Logistics. Neem nu vrijblijvend contact op en ervaar het zelf. Of vraag hieronder direct een offerte aan.

01

Een verlengstuk van jouw organisatie.

Een goed wagenpark. Op tijd leveren. Duurzaam rijden. Prettig contact. Vind je dit belangrijk aan een vervoerder? Dit en meer vind je namelijk bij MTB Logistics: een bedrijf van Walter te Woerd en Marco te Brake.

03

Veilig transport gebeurt met de juiste wagens.

Op zoek naar een transportbedrijf dat goederen veilig én snel vervoert? Ontdek dan het gemak en de zekerheden van MTB Logistics. Van 1 pallet tot complete lading – wij laden, lossen en vervoeren producten in heel Europa. Verantwoord en goed.

Wij zijn Walter en Marco!
Waarmee kunnen we je helpen?

© 2019 - 2024 | MTB Logistics BV - Alle rechten voorbehouden.

Een Patrik Vulic & 730. website.